Goa - Reisverslag uit Bombay, India van jelmervanstarkenburg - WaarBenJij.nu Goa - Reisverslag uit Bombay, India van jelmervanstarkenburg - WaarBenJij.nu

Goa

Door: jelmer

Blijf op de hoogte en volg

21 Februari 2008 | India, Bombay

Nadat ik ongeveer 700 km door de bergen had gefietst binnen een week ben ik in het mooie maar touristische Goa aangekomen. T is hier geweldig mooi en het is ook lekker om even te genieten van alle luxe van de eettentjes ed. Maar ik moet zeggen dat ik nu ook wel weer behoefte heb aan een beetje meer avontuur :P Dus morgenochtend ga ik weer dapper verder met fietsen. Helaas kan ik niet meer kijken hoe ver ik fiets per dag, want iemand die heeft mn kilometerteller geleend, maar die is vergeten om hem terug te geven... En ik denk dat ze die dingen hier ook niet verkopen. Totaal heb ik in ieder geval nu heel ruim 5000 km gefietst :)

Op de weg hier naar toe heb ik eigenlijk alle nachten in het tentje geslapen en dat is echt heerlijk. De nacht voordat ik Goa binnenreed sliep ik op een prachtige plek, eigenlijk gewoon midden in de jungel. Allemaal apen om me heen, prachtige vogels en verder helemaal niets qua mensen ed. Dat was echt genieten om daar te liggen. T blijft wel een rare bedoeling om in een tentje te slapen op een mooie plek maar zonder mn karperhengels. Als ik nu wakker word dan kijk ik hoopvol mn tentje uit, maar in plaats van een paar hengels zie ik dan een fiets staan. Bijzonder...:-)

Hier in Goa heb ik het erg gezellig gehad met Kirsten en Laura, veel op het strand gezeten muziek maken, fruitsapjes drinken enz enz. HEERLIJK

ENNNNNN ik heb nu ook ZOUTWATERDOLFIJNEN gezien. Het blijven enorm bijzondere beesten om te zien! Geweldig!!!

Voordat ik de stad weer ga verlaten moet ik nog even op zoek naar een goede fietsenmaker, want die kan ik wel gebruiken. Ik heb namelijk een nieuwe velg nodig nadat iemand mij even hielp met een lekke band. Ik kreeg de band er zelf niet af omdat mn gereedschap niet sterk genoeg was, dus ik naar een shopje die dat wel kon. Het resultaat was dat mn velg geen u-profiel meer heeft, maar een L-profiel. Hij heeft er gewoon een stuk aan de zijkant uitgebroken. En bedankt... En ineens sprak niemand meer engels, die boeven haha

Verder is er weinig gebeurd, dus hier hou ik het even bij, maar er staan wel een paar heel gave foto's op...

groetjessss

• 21 Februari 2008 - 10:37

Gerard En Marja:

Ha Bofkont,

als ik een jaartje of 30 jonger was geweest !!!!!
    Sponsors, komen foto's kijken !!!

Oh ja, je vader belt iedere keer naar Lisse.... Hij mist je zo !!!! ( grapje )

Geniet er van !!!!

• 21 Februari 2008 - 10:48

Petra:

Neefje,

Ik vind 't best mee vallen met dat 'Verder is er weinig gebeurd'. Haha.
    Maar ja, gewenning he.

KUS (en natuurlijk groeten van Ray)

• 21 Februari 2008 - 10:48

Petra:

Neefje,

Ik vind 't best mee vallen met dat 'Verder is er weinig gebeurd'. Haha.
    Maar ja, gewenning he.

KUS (en natuurlijk groeten van Ray)

• 21 Februari 2008 - 13:41

Sabine:

hey Jelmer!
    Goed om van je te horen, kijk er naaruit je weer te zien (zal nog eens goed naar de bebaarde foto kijken, anders herken ik je straks niet!)
    liefs en geniet van al je avonturen,

Sabine

• 21 Februari 2008 - 15:06

René:

Hey,

Zou je je niet eens scheren? Dit lijkt toch nergens op!

Maareh, goed om zo af en toe even een berichtje van je te kunnen lezen. Kunnen we een beetje meegenieten.
    In wolvega en omstreken gaat alles zo zijn gangetje. Het is bijna weer surfweer. Verder druk aan het straten rondom m'n nieuwe huisje.
    Verder blijkt toch wel weer dat Egbert en ik een tweeling zijn. Binnen een uur tijd hadden we beide een aanrijding, ook nog onze schuld! Maar de (blik) schade viel gelukkig mee.
    Zoals ik al zei is het weer hier aan de zachte kant, graad of acht. We hebben hier een klein wintertje gehad zo rond de jaarwisseling. We hebben zelfs nog even op natuurijs geschaatst bij de linde. Dit kon echter maar één dag.

Zo, nou weet je ook weer even wat van ons.

Pas goed op jezelf en geniet van je reis!

Gr.

René

• 21 Februari 2008 - 16:41

Ik Mis Het Paradijs!:

Ha beardman!
    Het begint er toch echt op te lijken dat óns paradijsje overtroffen wordt door de mooie plekken waar je nu langs komt.. Supermooi!
    Zorg goed voor jezelf!
    Kus Brechtje (Hier staan de duim rechtop.. Daar??)

• 21 Februari 2008 - 20:27

Gerrit:

hey kerel

ga je scheren jelmer geen gezicht je lijkt wel 40 jaar ouder(geintje)
    wees voorzichtig met die apen daar die zijn echt link
    groet ons

• 22 Februari 2008 - 16:43

Henk:

Hey Jelmer,
    Die karpers blijven er wel. Je mag allang blij zijn dat je fiets er nog staat als je wakker wordt.
    T. en ik vinden het geweldig wat je doet. Geniet er maar van en laat je niet door die apen rippen.
    Ga je nog naar het Noorden? Daar is de Masheer.

• 23 Februari 2008 - 12:24

Annika:

he jel,
    Ik moest even lachen om je foto... maar je ziet dr echt gelukkig uit:D ben ik heel blij om! Ook de rest van je verhalen klinken weer super. Wat ontzettend mooi allemaal.

Hier gaat t verder ook allemaal zn gangetje...Weinig gebeurd;) dus ook niet zoveel te vertellen. hahaha

Geniet lieverd!
    kus annika