na regen komt nog meer regen
18 Januari 2008 | Nederland, Boijl
Laat ik eerst maar even beginnen met het rechtzetten van mn schrijffout.Want de dolfijnen zwommen in ZOET water, en waren ongeveer 2,5 a 3 meter lang! Een lettertje verschil, maar het maakt het wel extra bijzonder...
En dat ei was wel goed, ze aten ze allemaal zo. En rene er zit idd niet zo veel vlees aan. t is een beetje lastig uitleggen hoe groot zo'n kuiken is. Maar misschien kan je het het beste vergelijken met de grote van een kippenei, maar dan net IETS kleiner :PP
Maar vietnam is geweldig mooi en nat, af en toe twijfel ik of ik niet heel erg rap op zoek moet naar een hoge bergtop, want er valt heeeeeel veel regen. Het heeft nu al 5 dagen achter elkaar geregeld en de meeste rijstvelden staan ook al onder water...
Ik ben vrolijk aan het doorfietsen en zingen en ben nu bijna in " da nong" Door de regen heeft mn kilometerteller het begeven, de laatset stand die ik heb gezien was 3233 km. Maar ik kan dus niet meer fietsen voor de afstand :P Gewoon lekker genieten van al het water wat me omringd.
Het is heel grappig om hier met de mensen te communiceren, want de taal is vrij lastig en de (hand)gebaren die voor ons heel normaal zijn kennen ze hier niet. Dus ik word steeds creativer haha
Verder moet ik zeggen dat de mensen enorm lief voor me zijn, ik heb 2 nachten gratis geslapen in een restaurant waar ik ook gewoon eten kreeg. Ik heb gratis achter internet gezeten en thee gedronken. Dus er wordt goed voor me gezorgd! Ik denk dat het komt doordat ik per fiets reis dat mensen anders reageren op mij dan op de gemiddelde tourist.
Hopelijk kan ik in danong een beetje gaan surfen, maar dat zie ik over 40 kilomterrrr
Bedankt voor jullie reacties, dat maakt me blij!!!!
knuffel jelmer
Bedankt voor jullie reacties, dat maakt me blij!!!!
knuffel jelmer
18 Januari 2008 - 08:25
Sabine:
Hey stuk!
Wat goed om te horen dat mensen daar goed voor je zorgen. Wat gaaf dat je gaat surfen!! Alleen maar gelukkig word ik van het horen wat je allemaal voor mooie dingen doet:). Dikke knuffel en tot snel,
liefs,
Sabine -
18 Januari 2008 - 08:34
Petra:
Hoi Jelmer,
Lees nog steeds met plezier je verhalen. Hier gaat alles z'n gangetje. Weer druk aan het werk. Had ik je al verteld over mijn nieuwe huisgenoten? Poes India en kater Diesel!
KUS -
18 Januari 2008 - 08:52
Rinkje En Fam.:
Heey knul fijn om weer wat van je te horen,we denken aan je!
Groetjes van ons allemaal -
18 Januari 2008 - 09:46
Atse:
Zolang ze daar geen dijken hebben vind ik het prima dat je gaat surfen!!! :D
18 Januari 2008 - 10:42
Nel:
Hoi Jelmer,
Als het daar nog lang blijft regenen kan je er altijd nog een waterfiets van maken. Maar fijn te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt!! Blijf genieten!!!
Kus, Nel -
18 Januari 2008 - 16:38
Vlemmix Crew:
Jelmer, hier een berichtje uut de bewoonde wereld. zo te lezen zit je in een andere wereld dan je gewend bent. leuke verhalen en een heeeeel andere omgeving. leuk dat je steeds een verslag doet van je ervaringen. hier is het k-tweer, geen handel en een stel vervelende collega's. ik hoop dat je geen vervelende dingen meemaakt. het lijkt mij een heel interessante ervaring.
Groetjes van iedereen.
dikke kusjas van allemaal, en gezond weer terug. -
18 Januari 2008 - 16:55
Gerrit:
hallo kerel
fijn dat je het na je zin hebt
maar wat die regen betreft
het is hier niet veel beter
het gaat je goed af tot nu toe
en hou dat vast
en wil je de mensen daar een plezier doen moet je niet weer
gaan zingen
groet ons -
18 Januari 2008 - 19:07
Sohara:
Hey stinkerd!!
Ik dacht, laat ik ook maar effe kijken waar die Jelmer zoal mee bezig is. Het klinkt allemaal best wel goed en de foto's zijn ook heel mooi. Zorg er maar voor dat je niet thuis komt met een taise of zoiets. Geniet maar van alles.Denk eraan, Alles is geoorlooft, maar niet alles is nuttig. HIHI!!! Groetjes Sohara -
19 Januari 2008 - 08:48
Anja:
hoy Jelmer ik heb het even aan iemand op mijn werk gevraagt maar dat Ei is 20 dagen bebroed en dan word het gegeten.En een Azieaat erbij in de familie lijkt me best wel gezellig ,wij hebben er ervaring mee.Geniet van al het moois wat je tegen komt
groetjes van ons allemaal -
19 Januari 2008 - 13:04
Henk.:
Regentijd Jelmer? Gewoon doorzetten he.
Wat is de zin van het leven? Gelukkig zijn en jezelf verdienstelijk maken.
(Dalai Lama)
Groetjes uit O,wolde. -
20 Januari 2008 - 14:04
Albert:
Mooie verhalen schrijver ben je Jelmer. Top straks kun je dit in boekvorm uit brengen. En eh ben benieuwd hoe dat surfen zal gaan succes en groet vab Albert