slapen op schoolbanken
04 December 2007 | Nederland, Boijl
tijdens mijn zoektocht naar het witte strandje had ik succes! er lag een prachtig wit strandje met wat palmbomen erbij op mij te wachten. echt een geweldige plek, maar ik dacht voordat ik mn tent op ga zetten wacht ik nog heel ff. dus ik zit daar lekker op een kokosnoot te kijken naar de zee en stopt er opeens een andere fietser. dat bleek de eigenaar te zijn van een schooltje waar ik wel langs was gefietst, maar waar ik niemand aantrof. kortom ff babbelen en ik had een prachtig slaaplekje op de schoolbanken aan het strand, heerlijk! hij was tevens aan het werk op en grote zeilboot om die een beetje op te knappen. dus ik ben lekker aan het schuren geweest in ruil voor eten en veel gezelligheid!
nu ben ik onderweg naar ranong als ik het goed in mn hoofd heb zitten en heb er al weer een kilometer of 70 op zitten door bergen waar je UUUUU tegen zegt!
Ik heb nog amper foto's gemaakt omdat ik het voor mn gevoel niet kan maken om een camera te pakken die voor hun 2 of 3 maandinkomens is en lekker foto's te gaan maken. maar ik heb echt al zo veel moois gezien. een man met een grote hoed op zn hoofd die zn jak aan het wassen is in de blubbersloot en dat soort dingen, kortom geweldig!!!
ik ga weer fietsen want ik moet geloof ik nog iets van 30 kilometer...
knuffels
ik ga weer fietsen want ik moet geloof ik nog iets van 30 kilometer...
knuffels
04 December 2007 - 07:19
Folko:
slapen op schoolbanken... dat deed je in Nederland toch ook :p -
04 December 2007 - 07:41
René:
Hey Jelmer,
Hartstikke leuk dat we je op deze manier wat kunnen volgen. Zo te lezen vermaak je je wel!
Groeten vanuit een regen- en stormachtig Wolvega. -
04 December 2007 - 10:51
Annika:
Jelmer:)!! Heerlijk om je verhalen te lezen. Wist je site niet, kwas al zooo benieuwd naar je. gelukkig ben je met je fietsje en al goed aangekomen!
Ik moet echt om je verhaaltjes lachen jelmer! vind het heel fijn om te lezen dat je zo geniet! Had ook niet anders van jou verwacht..
Dikke knuffel en liefs
Ann -
04 December 2007 - 11:01
Hansie:
Heej, Kerel
Gelukkig had ik jou effe op msn gesproken om te vragen naar deze site. Ik was het helemaal glads vergeten natuurlijk haha.
Aangezien Jelmer weet dat ik gek ben op reptielen, begon hij gelijk daar over te praaten. En ik moet eerlijk zeggen dat ik zeker jaloers ben dat hij daar zit, maar zeer zeker gun.
Hij praat er al jaren over dat hij dit wil, ik werd er gek van :P haha
Nou jelmer, leuk dat jij zadel pijn hebt en dat le het lukt om bij de locals onderdak te vinden super tof.
Heej, doe voorzichtig, en maak toch maar effe foto,s van mooie reptielen:).
Succes en doe voorzichtig
Gr Hans de Jong -
04 December 2007 - 13:43
Anja:
wat heerlijk om zo op de hoogte te blijven van alles wat jij onderneemt.
al schaam jij je om de camera te pakken zou ik dat zo nu en dan toch maar doen -
04 December 2007 - 14:33
Natasja:
Hey Jelmer!! Echt super om je verhalen te lezen!! Echt genieten! Ik wou dat ik daar was en jij lekker mijn scriptie afschreef!! ;) Helaas, het harde leven hier, maar wel alles goed!!
Nog heel veel mooie fietsdagen!! Geniet van het weer, de natuur en de mensen!!
Knuffel Natas -
04 December 2007 - 21:24
Egbert & Marijke:
Ha Jelmer,
Leuk te lezen dat je de eerste dagen goed door bent gekomen. Ben erg benieuwd naar de eerste foto's. Dus zet je over die schaamte heen graag. haha.
Hoe bevallen de schoenen? Of liggen ze al ergens in een diep ravijn. Hoop dan alleen wel dat je na een jaar mij kunt vertellen welk ravijn, dan kan ik ze zelf op gaan zoeken. Ooit. We zijn jaloers.
Heel veel plezier.
Groetjes. -
05 December 2007 - 16:45
Annemiek:
Nu je zo ver weg bent, gaat het plots weer kriebelen om contact te onderhouden. Net een nachtje in Boijl bij je ouders geweest en al spannende verhalen gehoord van je.
Via deze weg wil ik je heel veel plezier wensen en ik zal je verhalen blijven volgen via deze site.
Heel veel liefs Annemiek -
17 Januari 2008 - 08:21
Durk De Boer:
Je moet ook niet zoveel foto's maken, stel je voor dat het geromantiseerde beeld van je gedachten weer wordt teruggebracht naar foto's!